Δείτε ΕΔΩ τις συγχαρητήριες επιστολές προς την ΣΟΝΕ

Ευχετήριες επιστολές προς τη ΣΟΝΕ

ΜΑΣΜΑΝΙΔΟΥ ΤΕΤΙΑΝΑ

masmanidou

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ
2010-2011: Μεταπτυχιακές σπουδές (Master) στην Εθνική Μουσική Ακαδημία της Ουκρανίας: «Π.Ι. ΤΣΑΪΚΟΦΣΚΙ», Κίεβο με τίτλο εργασίας: «Η εξέλιξη των μουσικών σχολών στην Ουκρανία, Ρωσία και τις χώρες των Δυτικών χωρών» και απόκτηση τίτλου σπουδών δίπλωμα μάστερ μουσικής τέχνης με βαθμό «Άριστα» ως ισότιμο προς τα απονεμόμενα από τα Ελληνικά Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.
2006-2010: Σπουδές στην Εθνική Μουσική Ακαδημία της Ουκρανίας: «Π.Ι. ΤΣΑΪΚΟΦΣΚΙ», Κίεβο kol απόκτηση τίτλου σπουδών-δίπλωμα με βαθμό «Άριστα» μπακαλορεά μουσικής τέχνης στο σαξόφωνο, πτυχίου ισότιμου και αντίστοιχου προς ία πτυχία απονεμόμενα από το τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Οικονομικών Και Κοινωνικών Επιστημών, με κατεύθυνση: Ευρωπαϊκή (κλασική) Μουσική, ειδίκευση: Σαξόφωνο.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΑ
2002-2006: Κρατικό Μουσικό Κολλέγιο του Ρίβνε. Απόκτηση τίτλου σπουδών-δίπλωμα με βαθμό «Αριστα» μπακαλορεά μουσικής τέχνης στο σαξόφωνο.
1997-2002: φοίτηση στο μουσικό Σχολείο: « Μ.Β.LYSENKO»- Δίπλωμα με βαθμό «Άριστα» στο σαξόφωνο και το κλαρινέτο.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ-ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Απρίλιος 2017: 1ο Βραβείο στον Πανελλήνιο διαγωνισμό σαξοφώνου στην Λάρισα. Έπαθλο σαξόφωνο YAMAHA.
Απρίλιος 2016: 2ο Βραβείο στον Πανελλήνιο διαγωνισμό σαξοφώνου στην Λάρισα.
Μάιος 2010: Βραβείο «Grand Prix» στον Διεθνή διαγωνισμό Μουσικών συνόλων στο Κίεβο της Ουκρανίας.
Απρίλιος 2006: Βραβείο «Grand Prix» στον Εθνικό διαγωνισμό πνευστών οργάνων : «Β. STARCHENKO» στο Ρίβνε Ουκρανίας.
Οκτώβριος 2005: Βραβείο «Grand Prix» και 1° θέση στον Διεθνή Μουσικό διαγωνισμό «SRIBNY DZVIN» στο Ούζγοροτ Ουκρανίας. Έπαθλο: σαξόφωνο «Selmer».
Απρίλιος 2005:1ο βραβείο στον Εθνικό διαγωνισμό πνευστών οργάνων : «Β. STARCHENKO» στο Ρίβνε Ουκρανίας. Μάιος 2004: 3ο βραβείο στον Διεθνή διαγωνισμό πνευστών οργάνων στο Τσερνιβτσί Ουκρανίας.
Οκτώβριος 2003: 2ο βραβείο στον Διεθνή Μουσικό διαγωνισμό «SRIBNY DZVIN» στο Ούζγοροτ Ουκρανίας.
Μάρτιος 2000: 2ο βραβείο στον περιφερειακό μουσικό διαγωνισμό πνευστών στο Ρίβνε Ουκρανίας.


ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

2016: Καθηγήτρια σαξοφώνου στο Νέο Ωδείο Θεσσαλονίκης .
2015: Καθηγήτρια σαξοφώνου στο Πολιάνιο  Ωδείο  στο Κιλκίς.
2015: Συνεργασία με την Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης .
2012: Εργάζομαι εθελοντικά ως μουσικός παίζοντας σαξόφωνο στην μπάντα Σίνδου και διδάσκοντας σαξόφωνο, κλαρινέτο και φλάουτο σε παιδιά μέλη της μπάντας της Σίνδου.

2010-2011 Μουσικές παραστάσεις και συμμετοχή σε τηλεοπτικές εκπομπές ως μέλος του συγκροτήματος: «Freedom-jazz".
2009: Σύμπραξη με την κρατική συμφωνική ορχήστρα Κιέβου Ουκρανίας.

Δραστηριότητες

Από το έτος 2017 αρχίζει η συνεργασία της με την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος ως καθηγήτρια του τμήματος σαξοφώνου.
 
Απρίλιος 2017: Παρακολούθηση στα σεμινάρια – masterclasses σαξοφώνου με τον κ. Jean Marie Londeix στα πλαίσια της 5ης συνάντησης σαξοφώνου που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Δεκέμβριος 2016: Συμμετοχή στην συναυλία κλασικής μουσικής « Μουσικές Ζωγραφιές Ρωσίας » που πραγματοποιήθηκε στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης και στο Ωδείο Βορείου Ελλάδος.

Ασαρτζής Γιώργος

Asartzis

 
Ο Γιώργος Ασαρτζής γεννήθηκε στις 24 Δεκεμβρίου το 1994 και κατάγεται από την Λεμεσό της Κύπρου.
 
Το μουσικό Ενδιαφέρον του ξεκίνησε σε μικρή ηλικία επηρεασμένος από τον πατέρα του αφού προέρχεται από μουσική οικογένεια. Σε ηλικία 10 ετών ξεκίνησε μαθήματα Κλασικού πιάνου Και αργότερα μαθήματα κλασικής κιθάρας και Θεωρία της μουσικής.
 
Το 2016 εισάγεται στο τμήμα μουσικής επιστήμης και τέχνης στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Παράλληλα Παρακολουθεί μαθήματα παραδοσιακού πιάνου. Τον Ιανουάριο του 2017 γίνετε μέλος της συμφωνικής ορχήστρας νέων Ελλάδος υπό την διεύθυνση του Μαέστρου Ευάγγελου Αραμπατζή.

Κωστικίδης Φοίβος

 
Γεννημένος στις 19/06/1996 και μεγαλωμένος ως τα 18 του στην Πτολεμαΐδα.
 
Από το 2014 φοιτά στην σχολή Πληροφορικής του ΑΠΘ.
 
Όντας γιος φωτογράφου, από μικρός μπήκε στο «τρυπάκι».
Αυτοδίδακτος ξεκίνησε να ασχολείται με το αντικείμενο στα 16 του. Δουλεύοντας κυρίως σε νυχτερινά μαγαζιά ως φωτογράφος και όχι μόνο, εξελίχθηκε σε έναν φωτογράφο «παντός καιρού».
 
Χόμπυ ενός φωτογράφου δεν μπορεί να είναι άλλο από την ίδια του την δουλειά, αλλά πέραν αυτού το handball είναι μια διέξοδος από την ρουτίνα.
 
Η συνεργασία του με την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος αρχίζει τον Νοέμβριο του 2016.

Μήλιος Ορέστης

 
Ο Ορέστης Μήλιος γεννήθηκε το 1991 στην Θεσσαλονίκη. 
 
Αριστούχος μαθητής και νυν φοιτητής στο τμήμα «Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών» του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Όμως οι ακαδημαϊκές του επιδόσεις δεν ήταν αρκετές ώστε να τον περιορίσουν στην επιστήμη. Ανήσυχο πνεύμα από την φύση του και ιδιαίτερα δημιουργική προσωπικότητα, ασχολήθηκε επαγγελματικά με το stand up comedy με περισσότερες από 20 παραστάσεις, την αρθρογραφία, την παραγωγή βίντεο και άλλα. Εδώ και ένα χρόνο εργάζεται ως εκφωνητής και voice over artist σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές παραγωγές . 
 
Από την ανάγκη του να δημιουργήσει κωμωδία μέσω της εικόνας, γρήγορα ερωτεύτηκε την μαγεία του βίντεο. Η πρώτη του ταινία μικρού μήκους το 2012 δημοσιεύτηκε στην ιντερνετική πλατφόρμα του YouTube, γνωρίζοντας απρόσμενη επιτυχία και έκτοτε μια σειρά από επίσης επιτυχημένων εγχειρημάτων ακολούθησε έως και το σήμερα.
 
Η συνεργασία του με την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ) ξεκίνησε την άνοιξη του 2015. Αγαπάει και στηρίζει μέσω της εικόνας, του μοντάζ και του βίντεο το όραμα αυτής της χαρισματικής ομάδας νέων ακολουθώντας την ΣΟΝΕ στις απανταχού εκδηλώσεις, συναυλίες και πρόβες της.

Ονησίλου Κώστας

 
 
Ο Κώστας Ονησίλου γεννήθηκε στις 17 Οκτωβρίου το 1994 και κατάγεται από την Λεμεσό της Κύπρου. 
 
Το μουσικό του ενδιαφέρον άρχισε σε νεαρή ηλικία. Τα πρώτα μουσικά του βήματα, ξεκίνησαν σε ηλικία 9 χρονών όταν άρχισε μαθήματα κλασσικής κιθάρας και σύγχρονου τραγουδιού. 
 
Το 2009 γίνεται αποδεκτός στο μουσικό λύκειο Μάριος Τόκας Λεμεσού, όπου φοίτησε με επιτυχία για τρία χρόνια. Καθ' όλη την πορεία του στο μουσικό λύκειο είχε την ευκαιρία να παρευρεθεί σε αρκετές κλασσικές και παραδοσιακές συναυλίες, αλλά και να εκπροσωπήσει την Κύπρο σε διάφορα Ευρωπαϊκά φεστιβάλ. Παράλληλα παρακολουθούσε μαθήματα αρμονίας, βυζαντινής μουσικής και παραδοσιακού τραγουδιού.
 
Το 2013 διανύει την στρατιωτική του θητεία στην Στρατιωτική Μουσική Εθνική Φρουρά Κύπρου.
Ακολούθως το 2014 εισάγεται στο τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Θεσσαλονίκης. Ταυτοχρόνως παρακολουθεί μαθήματα Ισπανικής και φλαμένκο κιθάρας. 
 
Τον Σεπτέμβριο του 2016 γίνεται μέλος της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος και συμμετάσχει σε φιλανθρωπικές συναυλίες που πραγματοποιεί η ΣΟΝΕ σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος, υπό την διεύθυνση του Μαέστρου Ευάγγελου Αραμπατζή.

Κανονισμός ΣΟΝΕ

Διαβάστε εδώ τον κανονισμό της ΣΟΝΕ