Δείτε ΕΔΩ τις συγχαρητήριες επιστολές προς την ΣΟΝΕ

Ευχετήριες επιστολές προς τη ΣΟΝΕ

Τσακούμης Γεώργιος

 

Ο Γιώργος Τσακούμης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1986 και είναι απόφοιτος της Γεωπονικής Σχολής Α.Π.Θ. Έχει εργαστεί ως Ερευνητής σε ευρωπαϊκά προγράμματα και ως Επιμορφωτής σε ειδικά σεμινάρια σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ασχολήθηκε για πρώτη φορά με τη μουσική στην ηλικία των 11 ετών. Παρακολούθησε μαθήματα αρμονίου (Σύστημα Autorgan Φίλιππου Νάκα) και πιάνου στο Ωδείο Σάλτα (Λιτόχωρο) με τους Χρήστο και Γιώργο Σάλτα.
Από το Νοέμβριο του 2011 λαμβάνει μαθήματα βιολιού στο Αλεξάνδρειο Ωδείο Θεσσαλονίκης με το Χρήστο Βασιλειάδη, μαθήματα πιάνου με τη Χριστίνα Αρουντίδου και βρίσκεται στο 3ο έτος Ειδικού Αρμονίας με καθηγήτρια την Ανθή Γιαννακού.
Συμμετέχει ενεργά, επίσης, στο Τμήμα Ενορχήστρωσης της Ορχήστρας Εγχόρδων του Αλεξάνδρειου Ωδείου Θεσσαλονίκης.

Από τον Σεπτέμβριο του 2013 εργάζεται ως Επιμελητής της Ορχήστρας του ωδείου και από τον Οκτώβριο του 2013 διευθύνει την νεανική χορωδία του ωδείου, συμμετέχοντας σε πολιτιστικές εκδηλώσεις με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Είναι μέλος της Ορχήστρας Εγχόρδων του Αλεξάνδρειου Ωδείου Θεσσαλονίκης (βιολί Ι) και της Συμφωνικής Ορχήστρας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (βιολί ΙΙ) υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Δημόπουλου, ενώ διετέλεσε και μέλος της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος (βιολί ΙΙ) υπό τη διεύθυνση του Βαγγέλη Αραμπατζή.

Είναι μέλος της Παιδικής - Νεανικής Χορωδίας του Ιερού Ναού Αγίας Κυριακής Χαριλάου υπό τη διεύθυνση του Σάκη Αραμπατζή, ενώ υπήρξε επίσης μέλος της Παιδικής Χορωδίας του Ωδείου "Μπολερό" Θεσσαλονίκης, υπό τη διεύθυνση του Βαγγέλη Αραμπατζή και τη μουσική διδασκαλία του Τενόρου και καθηγητή Φωνητικής Σάκη Αραμπατζή.

Έχει συμμετάσχει σε συναυλίες και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις ως χορωδός και ως μουσικός (βιολονίστας), ενώ έχει παρακολουθήσει και σεμινάρια πιάνου (της Μαρίας Αστεριάδου), Διεύθυνσης Χορωδίας (του Αντώνη Κοντογεωργίου) και Φωνητικής (της Σωτηρίας Σελήσιου).

Λαμβάνει μαθήματα Φωνητικής από το Νοέμβριο του 2013 με τον τενόρο, διευθυντή χορωδιών και καθηγητή Φωνητικής, κ. Σάκη Αραμπατζή, στο Στούντιο Φωνητικής Αγωγής Θεσσαλονίκης.

Από τον Ιούνιο του 2013 συμμετέχει στο μουσικό σύνολο Carpe Diem GR Ensemble με δημόσιες εμφανίσεις σε πολιτιστικούς χώρους, με σύγχρονο ρεπερτόριο (κλασική μουσική, soundtracks, μπαλάντες, new age κ.ά.).

Τον Οκτώβριο του 2013 ιδρύει την Παιδική Χορωδία Αγίου Αντωνίου, στο χωριό Άγιος Αντώνιος του Ν. Θεσσαλονίκης, το Νοέμβριο του 2013 τη Μικτή Χορωδία Αγίου Αντωνίου, το Δεκέμβριο του 2013 τη Νεανική Χορωδία του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο και τον Ιούνιο του 2014 την Παιδική Χορωδία Κρήνης.

Διοργανώνει πολύ συχνά σε συνεργασία με τοπικούς παράγοντες εκδηλώσεις, κυρίως συναυλίες, οι οποίες έχουν φιλανθρωπικό και πολιτιστικό χαρακτήρα, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού τόσο σε κοινωνικά θέματα, όσο και στο πεδίο της Μουσικής.

Ως μουσικός ασχολείται ενεργά με το καλλιτεχνικό μάνατζμεντ και τις δημόσιες σχέσεις τραγουδιστών, μουσικών και συγκροτημάτων.

Σήμερα κατέχει τη θέση του Γενικού Γραμματέα της Σ.Ο.Ν.Ε. και είναι Υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Σ.Ο.Ν.Ε., ενώ στις πρόβες και τις συναυλίες εκτελεί χρέη Συντονιστή Ορχήστρας.

Κύρια ενδιαφέροντά του είναι οι υπολογιστές, η ψηφιακή φωτογραφία, η αρθρογραφία σε ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε.

Κατέχει πτυχίο Ναυαγοσώστη Πισίνας, Πρώτων Βοηθειών και Πτυχίο Εκπαιδευτή Υδρογυμναστικής.

Ξένες γλώσσες Αγγλικά και Γαλλικά.

Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο Κέντρο Τεθωρακισμένων Αυλώνα και στην 34η Επιλαρχία Μέσων Αρμάτων από το Μάρτιο του 2014 έως το Νοέμβριο του 2014 και απολύθηκε με το βαθμό του Υποδεκανέα, τιμής ένεκεν, για την προσφορά του στο Γραφείο Μισθοτροφοδοσίας του Στρατοπέδου Προκοπίδη.

Κανονισμός ΣΟΝΕ

Διαβάστε εδώ τον κανονισμό της ΣΟΝΕ