Δείτε ΕΔΩ τις συγχαρητήριες επιστολές προς την ΣΟΝΕ

Ευχετήριες επιστολές προς τη ΣΟΝΕ

 

 

ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΟΝΕ)

 
Η Παιδική - Νεανική Χορωδία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, υπάγεται στην Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος και οι εμφανίσεις της ΣΟΝΕ απαρτίζονται και από τα 2 σύνολα (Ορχήστρας – Χορωδίας).
 
Η Παιδική - Νεανική Χορωδία της ''ΣΟΝΕ'' είναι μέλος της Στέγης Ελληνικών Χορωδιών και της Ένωσης Χορωδιών Ελλάδος.
 
Δημιουργήθηκε το 2011, με εμπνευστή και ιδρυτή της τον μουσικό Ευάγγελο Αραμπατζή.
 
Η ΣΟΝΕ αποτελείται από παιδιά και νέους, ηλικίας 13-30 χρονών, από όλη την Ελλάδα και με ανιδιοτελή προσφορά έχει εμφανιστεί σε πολλές πόλεις της χώρας μας. Πραγματοποιεί κυρίως συναυλίες Φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Στο ενεργητικό, του πλήθους συναυλιών της, περιλαμβάνονται έως τώρα Φιλανθρωπικές συναυλίες, κοινωνικοπολιτιστικές εκδηλώσεις σε συνεργασία με αρκετούς δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς. 
 
Πραγματοποίησε για τον Δήμο Θεσσαλονίκης (με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης 1912 - 2012), την Εναρκτήρια - Επετειακή Συναυλία της Θεσσαλονίκης, στο Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο όπως και σε άλλες πόλεις για τον ίδιο λόγο.
 
Επίσης πραγματοποίησε την Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Θεσσαλονίκης του 2014, υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014 στο Βελλίδειο, στις 21/12/2014. Εμφανίστηκε επίσης και στην κρατική τηλεόραση στην εκπομπή ''Στην Υγειά μας''.
 
Με τη συμπλήρωση των τριών χρόνων ζωής και δράσης της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, εστάλησαν συγχαρητήριες επιστολές από την πολιτειακή, πολιτική και θρησκευτική ηγεσία της χώρας. Έχει τιμηθεί με Έπαινο μουσικής προσφοράς από τον Σύνδεσμο Φιλαρμονικών Χορωδιών Ελλάδος, από την Μουσική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος και την Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών.
 
Αυτό το οποίο ξεχωρίζει στην ΣΟΝΕ είναι οι σχέσεις μεταξύ των παιδιών, η ομαδικότητα και η άψογη συνεργασία όλων για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, σε κάθε εμφάνισή τους.
 
 
 

Κανονισμός ΣΟΝΕ

Διαβάστε εδώ τον κανονισμό της ΣΟΝΕ