Δείτε ΕΔΩ τις συγχαρητήριες επιστολές προς την ΣΟΝΕ

Ευχετήριες επιστολές προς τη ΣΟΝΕ

26/11/2017 Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης

Στις 26/11/2017 η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος πραγματοποίησε συναυλία στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης, αφιέρωμα στην Ημέρα Εορτής των Ενόπλων Δυνάμεων.

Συμμετείχαν: 
Ο Τενόρος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Μπάμπης Βελισσάριος 
Η Ευρωπαϊκή Χορωδία της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων
Ο Τενόρος Σάκης Αραμπατζής
Οι guest καλλιτέχνες: Άσπα Μαυρίδου, Μαριάννα Γεωργιάδου 
Οι τραγουδιστές της ΣΟΝΕ: Έλενα Τιτίρλα & Νικόλας Σαββίδης
Μουσική Διεύθυνση: Ευάγγελος Αραμπατζής

Φωτογραφικό Υλικό Εδώ

11/11/17 Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών

Στις 11/11/2017 η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος πραγματοποίησε συναυλία στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, με τίτλο ''Αφιέρωμα στο Ελληνικό Τραγούδι''.

Συμμετείχαν ο Τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, η Άσπα Μαυρίδου και οι τραγουδιστές της ΣΟΝΕ: Έλενα Τιτίρλα & Νικόλας Σαββίδης.

Φωτογραφικό Υλικό ΕΔΩ

 

15/10/2017 Αίθουσα Τελετών ΑΠΘ

Στις 15/10/2017 η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος πραγματοποίησε στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, φιλανθρωπική Συναυλία για τον Σύλλογο Αθηνών "Η Καρδιά του Παιδιού/Child's Heart".

Συμμετείχαν: οι τραγουδιστές τις ΣΟΝΕ, ο Τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, το συγκρότημα Monimas, η Μαριάννα Γεωργιάδου, η Άσπα Μαυρίδου, η Μάρθα Συκαλιά και η Ευρωπαϊκή Χορωδία ΣΣΑΣ .

Παρουσίαση: Κωνσταντίνος Γκιουλέκας
Φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ

Σχετικό Video

03/06/2017 Αριστοτέλειον Θέατρο

Το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος πραγματοποίησε την τελετή λήξης για την φετινή σεζόν και παράλληλα φιλανθρωπική συναυλία για τον σύλλογο "Λάμψη" στο Αριστοτέλειον Θέατρο στη Θεσσαλονίκη.

Φωτογραφικό υλικό εδώ

22/01/2017 Αίθουσα Τελετών ΑΠΘ

Στις 22/01/2017 η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος πραγματοποίησε στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης φιλανθρωπική συναυλία "Το Κρεσέντο της Ζωής " για το Σύλλογο Φίλων Α.με.Α ο Σωτήρ παρουσία Βούλας Πατουλίδου, Ηλία Ψινάκη, Άννας Κορακάκη και Βασίλη Καρρά.

Φωτογραφικό υλικό: ΕΔΩ

Κανονισμός ΣΟΝΕ

Διαβάστε εδώ τον κανονισμό της ΣΟΝΕ